logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 

ПОМОШ
 

Почитувани корисници,

 

Доколку имате проблеми при регистрација на вашата компанија ве молиме да не контактирајте на следниот e-mail info@tourismmacedonia.gov.mk