logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Известување

Информираме дека на веб-страната на МНР е поставено известување за политичко безбедносната состојба во РМ. Воедно информираме дека МНР до сите свои дипломатско- конзуларни претставништва во светот достави допис во кој се укажува дека безбедносната ситуација во РМ е на високо ниво и дека туристичките работници се подготвени да ги примат странските туристи во РМ.

ДКП-ата на РМ се задолжени, во контакт со институциите од земјите на прием, да ги пренесат овие укажувања.

 

Повеќе информации на следниот линк.

Назад 

Креиран од Mevludin на 22.05.2015