logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Покана за B2B средба со тур оператори од Германија и Турција

 

ДО: Туристичките комори и стопанство на Македонија

Предмет: B2B средби со тур оператори од Германија и Турција

Почитувани,

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Ве поканува на B2B средби со тур оператори од Германија и менаџери на ТАВ аеродромите -Турција

 

Групата ја сочинуваат:

  • Erkan Turkoral – ТО Involatus
  • Serkan Turkoral – ТО Involatus
  • Tunc Ozler – ТО For You Travel
  • Can CANBOLAT - TAV managers
  • Serkan Karahatay- TAV managers 

 

Тур операторите се заинтересирани за средба со менаџери на хотели и туристички агенции со подготвени туристички програми/пакети.

 

Една средба ќе биде во канцелариите на Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот на 16.06.2015 во Скопје (вторник)

Другата средба ќе биде во Хотел Тино/Св Стефан-Охрид на 17.06.2015 (среда) од 14:00- 15:00 часот.

Дополнително ќе бидете известени за времето на средбата во Скопје.

Сите заинересирани можат да се пријават на контакт е-маил sara.trajkovska@tourismmacedonia.gov.mk

 

 

Со почит,

Агенција за промоција и поддршка на туризмот 

Назад 

Креиран од ognen на 09.06.2015