logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Македонија e идеална земја за мото-туризмот
Италијанскиот магазин "Motociclismo", кој е еден од најстарите во светот, прослави 100 години постоење со патување низ Македонија.

По овој повод денеска Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот организира средба со група од 12 моторџии меѓу кои и директорот на магазинот „Motociclismo”. Тие се во посета на Македонија, земја за која, како што велат, имa идеален амбиент за оваа турнеја и освен што е погодна за мото-туризам, има голема историја и туристичка идентитет.

– Македонија нуди специјални тури, различни од вообичаените, смета директорот на „Motociclismo“, уверен дека тие ќе бидат ценети и реализирани од страна нанивните читатели.

 

Извор: tocka.com.mk

Назад 

Креиран од irenat на 11.06.2015