logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Одбележан Светскиот ден на туризмот- 27 Септември

 

Почитувани претставници на туристичкото стопанство од Македонија,

 

 Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот Ви го честита Светскиот ден на туризмот со желби за многу понатамошни успеси во вашата дејност, а во насока на подобрување на туристичката понуда во Република Македонија.

 

 

 

Со почит,

Директор

Кристијан Џамбазовски

АППТРМ

 

Назад 

Креиран од irenat на 28.09.2015