logo

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

 


Покана Б2Б средба - Јапонски тур оператори

 

Почитувани,

 

 

Агенцијата за промоција и поддршка на туризмот во Република Македонија Ве поканува на B2B состанок со претставници на јапонските туроператори:


 

-          ANA sales Co. ltd ;

-          Nihombashi Yumeya Co. ltd ;

-          Five Star Club Inc  и

-          Претставник на ЈАТА – јапонска асцоцијација на туроператори.

 

 

Интересот на горенаведените јапонски тур оператори е во доменот на културни тури, активни одмори, конференциски туризам, како и традиција и настани во Република Македонија.


 

  • Првата средба ќе се оставри во Хотел Холидеј Ин во Скопје на ден 15.05.2018 година, како и во

 

  • Охрид во Хотел Инекс Горица на ден 17.05.2018 година.

 

 

Сите заинересирани можат да се пријават на контакт е-маил nikola.gjoshev@tourismmacedonia.gov.mk

 

Рокот за пријавување е  до среда 09.05.2018 година.

 

Ве замолуваме да наведете за која точно средба се пријавувате.

 

Секој од пријавените ќе добие термин од 10 минути.

 

Дополнително ќе ве информираме за вашиот термин после завршувањето на рокот за пријавување.

 

Со почит,


АППТ

 

Покана Б2Б средба - Јапонски тур оператори.pdf


Назад 

Креиран од Mevludin.S на 03.05.2018